Siam Beach Resort on Koh Chang island

Deluxe Kamers direct achter het zwembad op het warme Lonely Beach Strand op Koh Chang

Onze Luxe Poolside hotelkamers op het strand.

Direct op het schitterende Lonely Beach StrandAl onze comfortabele Deluxe Pool / Seaview kamers staan direct achter het fraaie zwembad op het Lonely Beach Strand, waardoor een ieder kan genieten van het mooie uitzicht op zee en / of het zwembad.

Een indrukwekkend uitzicht op het zwembad en / of de zee vanuit iedere Deluxe kamer

Al deze tropische deluxe kamers zijn opgeleverd in begin 2006. Onze "groene" airconditioners koelen de hotelkamers op ecologisch verantwoorde wijze en er zijn diverse stopkontakten geinstalleerd op bereikbare locaties, zodat je gemakkelijk je mobieltje, digitale camera of TV, koelkastje / minibar en zelfs een klein burootje netbook of pad kunt opladen. Een koelkast / minibar staat geheel tot je beschikking. Als het gebodene niet voldoende is: bel vooral de receptie of het even aangevuld kan worden, maar het is misschien net zo handig om het zelf te vullen met dingen die jij lekker vindt. Loop gewoon even langs ons resortwinkeltje of haal je spulletjes bij een van de vele 7-eleven 24 uurs winkeltjes die het eiland rijk is. De dichtsbijzijnde vind je net over de heuvels op het Kai Bae strand. Een nieuwe 21" TV met diverse engelstalige filmkanalen, nieuws zenderes, een sport zender en alle lokale TV stations zorgen ervoor dat niemand in de familie zich maar een minuut hoeft te vervelen in het Siam Beach Resort.

Slechts 4 kamers per gebouw, allemaal met een ruim balkon

De Deluxe Pool / Seaview kamersDe ruime balkons voor de Deluxe Poolview kamers zijn de ideale plek om te genieten van de fantastische zonsondergangen, om overdag of 's avond lekker te lezen of om gewoon te genieten van het strand(leven). Vraag gerust om naast elkaar gelegen kamers als jullie het Siam Beach Resort bezoeken met meerdere stellen of met oudere kinderen, zodat het balkon nog groter en gezelliger wordt. De twee bovengelegen hotelkamers zouden een beter zeezicht en meer privacy bieden, terwijl de twee hotelkamers op de begane grond van ieder gebouwtje in het resort makkelijker bereikbaar zijn en derhalve meer de actievere paren of families met kinderen lijken te trekken. Ieder gebouw bevat vier deluxe kamers met tweepersoonsbedden in de kamers op de bovenverdieping en even kamers op de benedenverdieping en twee eenpersoonsbedden in de oneven kamers op de benedenverdieping.

Siam Beach biedt maximum comfort tegen zeer betaalbare tarieven

de noordkant van het lonely beachHet bijna eindeloze Lonely Beach strand garandeert ons een hoge mate van privacy. Alhoewel het mogelijk is om de rotsen aan de noordkant van het strand te beklimmen om daar door te steken naar het Siam Bay hotel aan de andere kant, zijn er maar weinig mensen die dit weten of aan zouden durven. De meeste strandwandelaars keren om lang voordat zij de heuvel met onze bungalows en de luxe Pool Villas bereikt hebben, waardoor ons deel van het lonely beach nog lang haar naam eer aan zal blijven doen.

Lonely Beach biedt het meeste privacy en rust aan de westkust

met of zonder privacyTropische doucheDe tropische badkamers zijn ruim en de douches zijn voorzien van een een boilertje. Het aparte toilet biedt een optimale privacy en de plaatsing van de wastafel en spiegel zijn zo dat zelfs een gezin met kinderen binnen een zeer korte tijd weer opgefrist klaar kan staan zonder daarbij over elkaar te vallen.

Tropical oerwoud waar je maar kijkt.. Zelfs in je badkamer

Comfortabele bedden op lonely beach, Koh ChangDe smaakvolle decoraties, schitterende parketvloeren, en grote openslaande deuren maken een verblijf in deze hotelkamers een echte Deluxe ervaring.

Een goede nachtrust resulteert in een dag vol fun op het strand.

Comfortabele bedden zijn minstens zo belangrijk als een perfect zeezicht. Zonder een goeie nachtrust heb je overdag immers vaak geen zin om echt genieten van de zon, de zee en het strand, dus we hebben besloten om de beste matrassen te kopen die we maar konden vinden, zodat jullie strandvakantie zo bruisend en gezellig zal zijn als je zelf maar wilt.

Voor een onvergetelijke strandvakantie in Thailand..

Een waar tropisch paradijs: palmbomen, fantastische jungle achtergron, wit strand en blauwe zee

Siam Beach Resort, 100/1 Moo 4, Lonely Beach, Koh Chang island, Trat, 23170 Thailand.
Tel: +66(0)84-524-4321, +66(0)87-026-5515 • Fax: +66-(0)2-417-1948
E-mail: