Siam Beach Resort on Koh Chang island

De Hillside bungalows op Lonely Beach

Hillside bungalows on stilts providing the best Sea View

Al zeker 15 jaar populair

Alhoewel de hillside bungalow in het Siam Beach Resort vrijwel constant het onderwerp zijn van behouden-of-niet-behouden discussies, zijn deze zeer betaalbare houten bungalows op stelten vrijwel altijd bezet. Deze ruime bungalows met prive badkamer en sinds een aantal jaar ook air-conditioning, blijven altijd populair met stelletjes die veel waarde hechten aan hun privacy, maar vooral ook bij vakantiegangers die het grootste deel van hun dag doorbrengen op het strand, in het zwembad of elders op het eiland en als zodanig liever niet meer dan de helft van hun vakantie budget aan overnachtingen wensen uit te geven.

Een fantastisch Strand, Baai en Zeezicht vanuit vrijwel elke bungalow

Magnificant view of Lonely Beach and the SeaHet uitzicht vanuit onze hillside bungalows is uniek op Ko Chang en mogelijk zelf in de hele provincie Trat. Afhankelijk van de locatie van de bungalow is er zicht op een lange rij kokosnotenbomen, het lonely beach strand and een deel van de zee, of een open uitzicht over de eindeloos blauwe zee. Ongeacht welke bungalow je krijgt: wij garanderen een indrukwekkend uitzicht. (Voor reserveringen. Walk-in gasten lopen het risico dat ze in de bungalows met lagere nummers achterin dit mini-valleitje terugkomen) Om een indruk te geven van het uitzicht vanuit de diverse bungalows hebben we enkele jaren geleden deze foto's gemaakt: H4, H6, H7, H8, H9, H10, H11, H12, H13, H14, H15, H16, H17, H18. Toen we deze foto's namen tijdens het regenseizoen in Juli waren nog een aantal van de bungalows bezet, dus wilden wij de gasten niet lastig vallen of laten schrikken door foto's te nemen vanaf hun balkon. In die gevallen hebben we een foto gemaakt vanaf de zijkant van betreffende bungalows, ter indicatie. Bungalows H19 t/m H22 waren op dat moment niet bereikbaar ivm de bouwwerkzaamheden. Let wel dat hiet NIET mogelijk is om een bepaalde bungalow te reserveren, maar het is wel mogelijk om een aantal voorkeuren aan te geven bij het invullen van het reserveringsformulier.

Krachtige Air conditioners en comfortabele eenpersoonsbedden.

Comfortable Twin Beds, Air Conditioner and a mosquito netAlle Hillside bungalows zijn voorzien van een krachtige airconditioner die 24 uur per dag kan worden gebruikt. Er is een muggennet voor de uren net voor en na zowel zonsop- als ondergang, wanneer de muggen het meest actief zijn, maar veel van onze gasten vinden dat zo'n muggennet een romantisch tintje geeft aan de bungalow en laten het dus de hele dag om het bed hangen. We hebben nog nooit een klacht mogen ontvangen over de ruime zgn. twin bedden in deze super bungalows, dus we durven oprecht te claimen dat de Hillside bungalows in het Siam Beach Resort het meest comfortabel en best gesitueerd zijn in vergelijking met vergelijkbare bungalows op Koh Chang.

Prive badkamer met douche, tollet en waskbak

basic, but private shower and toilet are en-suite shopping within close distanceNiet overdreven luxe, maar volledige werkende badkamers zijn inpandig in de privacy van deze rustieke houten bungalows. Er is weliswaar geen warm water, maaar dat is voor maar weinig mensen een gemis, als de temperatuur altijd tussen de 23 graden 's nachts en 30 - 35 graden overdag schommelt. Zeep Shampoo, scheermiddelen en ander artikelen zijn beschikbaar in ons winkeltje in de lobby of in de grotere minimart even verderop in onze Siam Huts.

De beste locatie op Lonely Beach: Hillside in het Siam Beach Resort

The beach is just one step away from the hillside bungalows

Zonder enige twijfel de beste locatie op het Lonely Beach strand, dus het zal waarschijnlijk niet heel lang meer duren voordat deze portemoneevriendelijke strandbungalows zullen worden vervangen door luxe 4 sterren villas met spa rooms en jacuzzi's on het terras. Zorg dus dat je, misschien als een van de laatsten, nog kunt genieten van het Lonely Beach, zoals zovelen voor jullie dat al decennia lang hebben gedaan: in een ruime, comfortabele houten bungalow met air-conditioning met een groot balkon met fantastisch uitzicht over de emerald groen / blauwe zee.

Siam Beach Resort, 100/1 Moo 4, Lonely Beach, Koh Chang island, Trat, 23170 Thailand.
Tel: +66(0)84-524-4321, +66(0)87-026-5515 • Fax: +66-(0)2-417-1948
E-mail: