Speciale Internet only kamertarieven en Reserververingsformulier

Premium SeaView hotel kamer (C&D gebouwen)

Premium Sea View KamerDe Premium Zeezicht kamers Deze nog comfortabelere en grotere hotelkamers staan op ons beste stukje strand tussen de heuvel en het restaurant, naast de luxe Koh Chang Pool Villas. In de Premium Sea View kamers vind je nu alles wat nog "miste" in de Deluxe Pool View kamers, zoals een kluisje, een grotere TV met DVD speler, een waterkoker, een aanzienlijk groter terras, meer privacy en de beste locatie direct op het zand van het wereldberoemde Lonely Beach. Het uitzicht vanuit alle premium sea view kamers is perfect, ongeacht locatie of verdieping. In verband met de groeiende vraag van families met tieners naar aparte kamers met tussendeur, zijn er nu een aantal van dergelijke connecting kamers beschikbaar. Op deze wijze is het mogelijk om dicht bij elkaar te zijn, terwijl de mogelijkheid tot privacy blijft bestaan.

Premium SeaView garden hotel kamer (B gebouwen)

Premium Sea View Garden KamerDe Premium Zeezicht kamers Vrijwel identiek aan de Premium Sea View strandkamers ten noorden van het restaurant en de lobby, maar anders in het opzicht dat deze kamers nog meer privacy bieden, vooral op de bovenverdiepingen, en dat deze kamers uitsluitend beschikbaar zijn met tweepersoonsbedden aangezien wij ze als de meest romantische kamers in het Siam Beach resort beschouwen. De reden dat wij deze kamer wat goedkoper aanbienden dan de kamers in de C & D gebouwen is omdat de Garden kamer wat verder verwijderd zijn van het zwembad en de lobby en alhoewel deze kamers ook op het strand staan ligt er een soort grachtje voor deze kamers waar in het regenseizoen een rivertje doorstroomt, wat middels een bruggetje moet worden overgestoken alvorens men op het echt strand kan liggen. De afstand van de kamer naar de zee is nooit meer dan 30 meter, maar de kamers op de bovenverdieping hebben hun ingang aan de achterzijde waardoor een kleine omweg naar het strand ontstaat. Zaken als een eigen kluisje, een grote TV met DVD speler, een koffie / thee / noodlesoep waterkoker en een groot terrace zijn ook hier standaard.

Deluxe hotel kamer met uitzich op zwembad en / of Zee (A gebouwen)

Deluxe Sea view kamerEen kamer die iedereen past: De 'luxe zeezicht' kamer. De gezellige deluxe kamers zijn allen ruim en iedere kamer beschikt over een airconditioner, koelkast, TV, Tropische douche ruimte, apart toilet en een aparte wasruimte. De kamers op de bovenste verdieping zijn allen voorzien van 2 persoonsbedden, terwijl er op de begane grond een aantal kamers met twin (2 x eenpersoons)bedden beschikbaar zijn. Ontbijt voor twee, dagelijkse schoonmaakservice, dagelijkse vervanging van handdoeken en andere usables, belastingen en service charge zijn, net als bij alle andere kamers en villas allemaal inbegrepen in de prijs van deze luxe kamers met zeezicht.

Hillside Bungalows (H sectie)

Hill side bungalows op Ko ChangBij het verbouwen en upgraden van ons strand-resort in 2006 en 2007, hebben we waarschijnlijk een aantal oudere hutten op de heuvel aan het einde van het lonely beach over het hoofd gezien. Deze hutjes waren in de dagen dat wij ons nog op rugzaktoeristen richtte onze trost, mede omdat deze rustieke bungalows van airconditioning zijn voorzien. De Hillside bungalows bieden een fantastisch uitzicht over de Haat Tha Naam baai en het 'lonely beach' strand en bieden een hoge mate van privacy, al was het maar omdat het nogal een klim is om bij deze bungalows te komen. Aangezien deze bungalows nog altijd erg populair zijn bij de wat meer avontuurlijke reizigers, hebben we besloten om deze jungle-hutten in ons prijzenoverzichten te houden, zolang deze 22 semi-strandbungalows nog operationeel zijn. Deze cliff bungalows hebben allemaal zgn. twin bedden. Belastingen en service charge zijn bij de prijs van deze hutjes inbegrepen, ontbijt voor 2 inmiddels ook. Klik op de foto voor meer informatie over deze houten bungalows op Lonely Beach.

Speciale Internettarieven voor het Siam Beach Resort op Koh Chang

Accommodatie type Laagseizoen
(15 Mei t/m Okt)
Hoogseizoen (Nov t/m Mei) 20 Dec-10 Jan / 12-15 April / Lang weekend
Hillside bungalows 650 THB 900 1000 THB 1200 1300 THB
Hilltop Deluxe bungalows 850 THB 900 1300 THB 1200 1500 THB
Deluxe Pool View Kamer 1500 THB 2500 THB 3100 THB
Premium Sea View Garden Kamer 1500 THB 2700 THB 3400 THB
Premium Sea View Kamer 2000 THB 2900 THB 3600 THB
Connecting Premium Sea View Kamers 4000 THB 5800 THB 7200 THB
Koh Chang Pool Villa 4600 THB 5900 THB 7400 THB
extra bed (incl. ontbijt) 350 THB 500 THB   650 THB

Bovenstaande prijzen zijn inclusief 7% BTW en service charge en ontbijt voor twee personen.
Genoemde prijzen zijn per kamer. Indien kinderen onder de 10 jaar het bed delen met de ouders, zal er 150 baht per dag voor ontbijt in rekening worden gebracht.

Lang weekendtarieven in het 2012 hoogseizoen zijn van toepassing op: 6,7,8 Apr; 5,6 Mei; 8,9 Dec.; 23-24 Feb;

Er zijn geen verplichte gala diners of Oud-en-Nieuw vieringen in het Siam Beach Resort dit jaar.

Kortingen en seizoenstarieven

De enige manier waarop je korting kunt krijgen op de prijs van je hotelkamer, Pool Villa of bungalow is door het resort in het laagseizoen, vanaf 1 Juni t/m 31 Oktober, te bezoeken. Zie de laagseizoen kolom hierboven voor de special prijzen / aanbiedingen. Tijdens het hoogseizoen staan de prijzen vast, behalve in de dagen rondom Oud en Nieuw, tijdens de 3 dagen van het Thaise oud en nieuw, beter bekend als het Songkran festival en een aantal lange weekenden. Tijdens deze nationale vakanties stijgen de hotelkamerprijzen in Thailand naar een hoger niveau, aangezien de Thaise bevolking dan en masse de eilanden en stranden opzoekt. Er zijn incidenteel ook andere lange weekenden waarop dezelfde premium tarieven kunnen gelden, zoals boven vermeld.

ivm een storing verzoeken wij een ieder, tot nader order, gebruik te maken van het reserveringsformulier op onze Engelstalige website: http://www.siambeachresort.in.th/rates-booking-form.php

    GAST GEGEVENS
Voornaam :
Achternaam :
Email :
!
Mobiel nr. :
Fax nr. :
Bedrijf : (indien van toepassing)
Adres :
Land :
Nationality :
    RESERVATION / BOOKING INFORMATION
Gewenst kamertype :
Gewenst bedtype :
aantal kamers :
Extra bed :
 Yes  No
Aantal volwassenen :
!
Aantal kinderen :
Leeftijd van de kinderen :
Speciale wensen :
Aankomstdatum :
!
Vertrekdatum :
!

Indien er problemen zijn bij het verzenden van dit hotel reserveringsformulier, of als er nog verdere vragen zijn, dan zij wij bereikbaar via e-mail:

Waarom via deze webstie boeken?

Een kamer in het Siam Beach Resort reserveren via www.siambeachresort.nl betekent dat je direct bij het hotel boekt en niet via een agent.

Hieronder volgen een aantal redenen waarom dat voordelig kan zijn:

Siam Beach Resort, 100/1 Moo 4, Lonely Beach, Koh Chang island, Trat, 23170 Thailand.
Tel: +66(0)84-524-4321, +66(0)87-026-5515 • Fax: +66-(0)2-417-1948
E-mail: